FAST- ja Speedo-tuotteet Jigotain judojaoston jäsenille

11.5.2013

FAST- ja Speedo-tuotteet Jigotain judojaoston jäsenille

Jigotain jäsenenä saat nyt tilattua FASTin palautusjuomat, lisäproteiinit, proteiinipatukat ja tankkausjuomat sekä muut lisäravinteet edullisesti paikallisen uuden yrityksen (JV Sportin) kautta (tuotteesta riippuen 15-20% alennuksella ovh-hintoihin verrattuna).

Lähetykset toimitetaan toimituskuluitta tilaajan nimellä erikseen sovittavaan paikkaan Jyväskylään (esim. harjoituksiin tai kotiovelle) laskun kera ja siis ilman toimituskuluja. Tuotteet toimitetaan aina viimeistään tilausta seuraavan viikon perjantaina eli jos tilaus tulee esim. viikonloppuna, niin tuotteet toimitetaan viimeistään perjantaina. Kaikki tuotteet tulevat viikottain suoraan FASTilta Tampereelta eli ovat tuoreempia eräpäivältään kuin tavaratalosta ostetut.

Kaikista FAST-ostoista JV Sport lahjoittaa vuoden lopussa 3% Jigotaille. Lahjoitukset kohdennetaan mm. kotisalikisojen tukemiseen. Tuet samalla siis myös oman seurasi junioritoimintaa. Mainitse tilauksen yhteydessä ”Jigotai-jäsenyytesi”.

FAST on Suomalainen yritys ja kaikki tuotteet ovat dopingtestattuja (sertifikaatti kaikista tuotteista). FAST on markkinajohtaja omassa tuoteryhmässään Suomessa.

Jigotain jäsenet saavat myös kaikki Speedon tuotteet noin 30% alle ovh-hinnan (verkkarit, hupparit, t-paidat, uikkarit, lasit, hatut, vesijuoksuvälineet jne.) sopimusseurahintaan.

Hinnasto ja muuta tietoa Seuratuotteet-sivulta.

Tilaukset ja lisäkysymykset sähköpostitse (voi olla ihan vapaamuotoinen tilauskin tai tuotekoodilla) osoitteeseen janne.jvsport@gmail.com

JV Sport & Consulting

Y-tunnus: 2508708-5