Periaatepäätös: harjoitukset perutaan vain ellei vaihtoehtoista harjoitusta voida järjestää

19.8.2015

Hyvät judo juniorit ja vanhemmat,

Olemme judojaoksessa päättäneet siirtyä korvaavien harjoitusten käytäntöön. Mikäli judosali on pois käytöstä leirien tai muiden tapahtumien johdosta, siirretään harjoitukset ulos tai keksitään jotain muuta. Enää ei siis tule peruutuksia ellei ole aivan mahdotonta järjestää korvaavaa harjoitusta. Tieto korvaavista harjoituksista kerätään Peruutukset-linkin taakse, joten seuratkaa edelleen ilmoittelua sieltä.

Käytäntö otetaan käyttöön heti tulevan syyskauden alusta. Jo heti ensimmäisenä sunnuntaina 6.9 Aikidon leiri "syö" pikkujunioreiden harjoitusajan klo 12:00-13:30. Harjoituksia ei ennakkotiedotuksesta huolimatta kuitenkaan peruta, vaan ne siirretään ulos. Kokoontuminen Monnarin parkkipaikan viereisellä koriskentällä. Näihin harjoituksiin tulee mukaan Jounin lisäksi myös Laura, joten pääsette alkuun tutun ohjaajan kanssa.

Tulkaa myös kaikki vanhemmat mahdollisuuksien mukaan tuohon alkuun, niin kuulette vähän judojaoksen kuulumisia ja pääsette jyvälle oman lapsenne harjoittelun jatkosta. Samalla tarkastetaan ketkä jatkavat ryhmässä ja kerätään sähköpostilista, jota voidaan käyttää tiedotuksessa. Huom! Sään mukainen ulkoiluvarustus ja lenkkikengät tai vastaavat jalkaan!

Ystävällisin terveisin,

Judojaoston johtoryhmä