Kisajunnut

Jigotain junnut sekä Laura osallistuivat Summer Judo Rocks 2019 leirille. Leirillä mukana: Remi, Miko, Kristian N., Kristian H., Eino, Tiia, Olivia, Jeremia, Santeri V., Sisu, Laura sekä Santeri H. treenaamassa pari päivää. Leiri oli todella monipuolinen, jokainen sai hyvää treeniä.

 
Kiitos Orimattilan judoseura #orimattilajudo loistavasta leiristä. Kiitoksia myös Grilli21 #grilli21 stipendistä, joka antoi junnuille mahdollisuuden päästä leirille.
 
Leiriläisten raportti SJR-leiristä:
 
"Summer Judo Rocks oli kuuden päivän kestoinen häkellyttävä leiri. Treenejä oli noin kolme päivässä mukaan lukien Israelilaisten tekniikkatreenit, ja lisäksi yhden päivän joukkuekilpailut. Suurin osa treeneistä koostui alkulämmittelystä ja matto- ja pystyrandoreista, tekniikkatreeneissä oli nimensä mukaan tekniikkaa. Treenit kestivät 1-1.5 tuntia, ja jokaisen treenin jälkeen oli hiki :).
Ruoka oli omasta mielestäni hyvää, ja sitä riitti hyvin jokaiselle. Vapaa-aikana joko makoiltiin omassa luokkahuoneessa, oltiin koulun käytävillä tai ulkona kävelemässä ja juttelemassa. Uusia ystäviä tuli myös useampi ja heidän kanssaan oltiin ja pidettiin hauskaa. Mutta ylipäätään tosi mukava ja kiva leiri, joten suosittelen kaikille ketkä harkitsevat sinne menoa ensivuonna.
 
Leirissä oli kivaa ja oli paljon tekemistä, ei tarvinnut miettiä mitä tekee. Treeneissä oli paljon tekniikkaa, eniten tykkäsin Israel-judosta. Joka ilta sai mennä saunaan ja uimaan, ruoka oli hyvää ja monipuolista. Tauot oli sopivan pitkät että sai levättyä. Löysin kavereita leiriltä ja meillä oli todella hauskaa yhdessä. Leirialue oli aika iso ja oli tilaa liikkua ja tutkia ympäristö. Haluan ehdottomasti leirille myös ensi vuonna.
 
Hyviä puolia leiristä oli 
-siellä oli sopivasti treenejä
-se oli hyvässä ympäristössä oli kauppa ja uinti mahdollisuus jne
-siellä oli myös aikaa olla kavereitten kanssa ja sai myös uusiakavereita
Huonoja puolia oli esim:
Tilaa oli aika vähän
Ja se että leiri kesti vain kuusi päivää.
 
SJR raportti:Leiri oli hyvä kaikin puolin,paljon saman kokoisia randori pareja, oli myös aikaa levätä, hyvä tempo harkoissa.
 
SJR leiri oli iha OK.
Treenit ei ollu liian pitkiä,muttei myöskään liian lyhyitä. 
Tekniikka oli erilaista,mutta siitä oppi myös uutta.
Ruoka oli hyvää ja tarpeeksi monta ateriaa päivässä.
Huoneet ja Tatami oli aika pieniä,mutta kyllä siellä nukkua ja harjoitella pystyi.
 
Leirillä ohjaus oli hyvää ja oppi paljon uusia asioita ja sai hyviä vinkkejä tekniikoihin jotka olivat haastavia."