Seuratuotteet

Judopuvut:

Seuran kautta voi tilata mm. Noriksen judopukuja. Petrillä on sovituspukuja, mutta myytäviä pukuja ei ole varastossa, joten varaudu 1-2 viikon toimitusaikaan. Yksittäisistä tilauksista perimme toimitusmaksun.

HUOM! Myös muita Nidan verkkokaupan tuotteita voi tilata kauttamme.

Lisätiedustelut: Petri Hakkarainen (varusteet at gmail.com)

Judovyöt:

Hinta 7 €.
Jonkin verran keltaisia, oransseja ja vihreitä judovöitä on seuran kaapissa.
Muita värejä voidaan hankkia erillisellä tilauksella.
Kysy lisätietoja oman ryhmäsi ohjaajalta.
HUOM! Vyökoemaksuun sisältyy vyö (keltainen, oranssi, vihreä tai sininen), jonka saa hyväksytysti suoritetun vyökokeen jälkeen.

Onnistu vyökokeessa DVD:

Osa 1. Keltaisen ja oranssin vyökoevaatimukset.
Hinta jäsenille 20 €.
Tiedustelut: Petri Hakkarainen

Onnistu vyökokeessa DVD:

Osa 2. Vihreän ja sinisen vyökoevaatimukset.
Hinta jäsenille 20 €.
Tiedustelut: Petri Hakkarainen

Tarkempi selvitys DVD:n sisällöstä löytyy täältä: http://www.judoliitto.fi/judon-tuki/tuotteet/vihrean-ja-sinisen-vyokoevaatimukset-dvd-29-90/

Judo opas

Hinta 10 €.
Oppaita on salilla judon kaapissa. Kysy oman ryhmäsi ohjaajalta. Maksu mielellään käteisellä.
Alkeiskurssilaisille suunnatussa Judon peruskurssioppaassa esitellään lyhyesti judon perusteita ja tekniikoita. Oppaan avulla voi tutustua lajiin ja peruskurssitoiminnan sisältöön tai vaikka palauttaa mieliin kurssilla opeteltuja asioita ennen vyökoetta.