Mikä ihmeen suurleiri?

29.11.2017

JUDOnaisten suurleiri 2-3.12.2017

Jigotain judomimmien järjestämä naisten suurleiri (2-3.12.2017) on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa: http://suomifinland100.fi/project/judo-naisten-suurleiri/ Leirin tavoitteena on tarjota kohtaamispaikka eri-ikäisille ja -tasoisille naisjudokoille. Leirille ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin jo pitkän judohistorian omaavatkin. Halusimme mukaan Suomi100 hengessä 100 judokaa ja hyvin lähellä tätä lukua tullaan myös olemaan. Mukana on tosiaan maajoukkuekilpailijoita, valmentajia, kuntoilijoita, jäähdyttelijöitä, aloittelijoita, junioireta, kadetteja, senioreita. You name, they are there!

Suurleiri ja koko Judo on tyttöjen juttu -seuratukihanke on myös yksi 100 tasa-arvotekoa kampanjan teoista: judomimmien tasa-arvoteko

Vuosittain liikuntaan ja urheiluun liittyvistä tasa-arvoteoista jokin palkitaan piikkarit-palkinnolla, joka tänä vuonna on sinivalkoinen: sinivalkoiset piikkarit. Tänä vuonna polttopisteessä on erityisesti naisjohtajuuden ja -valmennuksen edistäminen. Palkinnonnosta päättää Suomen Olympiakomitean Johtaa kuin nainen hankkeen –ohjausryhmä ja se jaetaan 15.12. Judomimmien edustajana palkinnonjakotilaisuuteen kutsuttiin Eija Laakkonen.

Hieno viikonloppu edessä ja sen jälkeen jatkuu työ tatamilla ja sen laidalla. Mahtavaa, että judonaisia ja -tyttöjä on saatu paljon liikkeelle. Eiköhän vastaavia tempauksia vielä nähdä lisääkin!