Naisten Suurleiri 2018

ILMOITTAUDU MUKAAN NAISTEN JUDON SUURLEIRILLE

Täytä ILMOITTAUTUMISLOMAKE huolellisesti.

HUOM! Erittäin vähäisen kysynnän vuoksi koulumajoitus on peruutettu. Ota yhteyttä, mikäli tämä aiheuttaa sinulle ongelmia.

Katso ensin maksut ja ohjeet tältä sivulta. Huomioi, että leiripaita on ilmainen vain 12.11 mennessä ilmoittautuneille. Hotellivaraus tulee tehdä itse. Hotellin hinta voi muuttua 11.11 jälkeen. Trampolinparkkiin mahtuu noin 40 ensimmäiseksi varannutta.

Voit myös tehdä ryhmäilmoittautumisen täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Sivun alalaidassa on helposti tulostettavassa muodossa oleva leiriohjelma ja muita ohjeita.

Varaudu näyttämään kuittia (mobiilikuitti käy) leirille tullessasi.

Huom! Teksti jatkuu kuvien jälkeen.

 

Tästä löytyy ryhmäilmoittautumislomake. Se tulee lähettää osoitteeseen eija.k.laakkonen@jyu.fi

Tuntematon tiedostomuotoryhmäilmoittautumislomake.xlsx (11 kB)

 

Leirimaksut:

Leirimaksut maksetaan Jigotain tilille FI89 5290 0240 0908 43. Käytä viitettä 20190.
Kaikki tiedustelut: eija.k.laakkonen@jyu.fi

Maanantaihin 12.11 mennessä ilmoittautuneet saavat ilmaiseksi leiripaidan! 13–23.11 välillä ilmoittautuneilta veloitetaan paidasta 10 €. Leiripaitoja voi tilata 23.11 jälkeenkin hintaan 20 €, mutta emme voi taata painatuksen valmistumista ajoissa. Mikäli paita joudutaan lähettämään postitse, sinulta veloitetaan lähetysmaksuna 5 €. Ilmoita haluamasi paidan koko ilmoittautumisen yhteydessä (= paitatilaus). KATSO PAITAMALLIT SIVUN ALALAIDASTA!

1) 2 pv, lauantain JA sunnuntain leiriohjelma:
U13-ikäluokat ja sitä nuoremmat 35 €, kaikki muut 45 €

2) 1 pv, joko lauantain tai sunnuntain leiriohjelma:
U13-ikäluokat ja sitä nuoremmat 25 €, kaikki muut 35 €

3) leiri-etkot eli perjantain mimmijudotreenit: 0 € (ennakkoilmoittautuminen pyydetään tilavarauksien takia)

4) Trampolinpark lauantai-iltana klo 18:00–20:00: 7 €

Trampolinparkkiin pääsee ohjatusti viettämään hauskaa iltaa mukavassa seurassa. Osallistujamäärä on kuitenkin rajattu. Trampolinpark ei ole kaukana (www.trampolinpark.fi), mutta pyrimme myös järjestämään sinne ja takaisin monitoimitalolle kuljetuksia. Ilmoittautuessasi trampoliiniparkkiin, kerro myös tarvitsetko kuljetusta. Paikan päällä on mahdollisuus nauttia järjestämästämme iltapalasta. HUOM. Trampolinpark edellyttää hyppijiä tutustumaan sääntöihin ennakolta ja täyttämään hyppylupalomakkeen. Huolehdithan siitä itse (alle 18-vuotiaat huoltajan kanssa).  Ilman lupalomakkeen täyttämistä EI PÄÄSE hyppimään.

5) Aamiainen Monitoimitalon kahviossa. Aamiainen on tarjolla sunnuntaina klo 7:30–9:30. Aamiaisen hinta on 4,50 € sisältäen puuro, leivät, leikkeleet ja juomat. Aamiainen maksetaan suoraan monitoimitalon kahvioon. Älä siis maksa sitä muiden leirimaksujen kanssa Jigotaille.

6) Luokkamajoitus on peruutettu erittäin vähäisen kysynnän vuoksi.

7) Majoitus Green Star hotellissa. Huoneen hinta: 65 €/yö (huoneen hinta jakautuu henkilömäärän kesken, max. 3 hlö,/huone jolloin hinta n. 21,70€), aamiainen 8 €/aamu (4–13v. 4 €/aamu). Pysäköintimaksu 8 €/vrk. Hotellivaraukset 11.11 mennessä suoraan hotelliin, tämän jälkeen hinta varaustilanteen mukainen. Hotellivaraukset sähköpostilla jyvaskyla(at)greenstar.fi, viestiksi "Judonaisten suurleiri". HUOM! Majoittuminen maksetaan suoraan hotelliin ja varataan itse. Älä siis maksa sitä leirimaksujen yhteydessä Jigotaille.

 

Viime vuonna meitä oli 100.
Alla lisää vuoden 2017 leiritunnelmia.

 

 

Tästä löytyy leiriohjelma sekä kulkuohjeita ja muita leirivinkkejä

PDF-tiedostoNaisten suurleirinohjelma 2018 tulostukseen.pdf (199 kB)
PDF-tiedostoKulkuohjeita ja muita leirivinkkejä.pdf (229 kB)