Hinnat

Jäsenmaksut 1.9.2018 - 31.8.2019
 
Tulevan kauden jäsenmaksut hoidetaan edelleen judoliiton käyttöönottaman Suomisport-järjestelmän (https://www.suomisport.fi/) kautta. Jokainen aikuinen jäsen käy itse rekisteröitymässä  suomisporttiin. Alle 18-vuotiaan puolesta rekisteröitymisen hoitaa huoltaja. Suomisport on helppokäyttöinen. Hyvät pikaohjeet löydät judoliiton sivulta: https://www.judoliitto.fi/seuroille/suomisport-jasenrekisterijarjestelma/suomisport-materiaaleja/ Etsi ensimmäisenä seura (Jigotai), johon haluat liittyä, ja valitse sitten oikeat maksut.

Jatkavien jäsenten osalta Suomisportin kautta hoidetaan vain judoliiton maksuosuus ja Jigotain jäsenmaksu. Jigotain jäsenmaksu kaudelle 1.9.2018-31.8.2019 on 15 € ja judoliiton maksut ovat 76 € yli 7-vuotiailta ja 41 € alle 7-vuotiailta. Muistathan käydä hoitamassa omat maksusi kuntoon syyskuun aikana, muuten judoliiton kautta tuleva vakuutusturva katkeaa. Tietenkään mihinkään judoliiton alaisiin tapahtumiin (kilpailut, leirit, vyökokeet) ei voi osallistua ennen kuin maksut on hoidettu kuntoon.

Harjoittelumaksuista tulee erillinen lasku. Laskutusta hoitaa Ropo Group Oy. Harjoitusmaksun eräpäivä on lokakuun puolella eikä laskua enää jaeta eriin, ellei siihen ole erityistä tarvetta. Harjoitusmaksun suuruus on 135€ U15 ja sitä nuoremmilta junioreilta ja 185 € U18 ja sitä vanhemmilta judokoilta ja kattaa siis koko vuoden harjoittelun.

Kaikkien uusien peruskurssien koko kurssimaksu hoidetaan Suomisportin kautta. Kun saan kurssin vetäjältä ohjeet, voit käydä rekisteröitymässä ja valitsemassa kurssia vastaavan maksun. Syksyn kurssien jälkeen, saat kevään ja kesän harjoitukset kattavan harjoitusmaksulaskun sähköpostitse helmikuussa.

Perhejudokurssin ja kamppailukerhon laskutus hoidetaan entiseen tapaan Ropo Group Oyn laskutuksen kautta mieluiten sähköpostilla. Halutessasi voit saada myös paperilaskun.

Harjoittelu- ja kurssimaksut on esitetty alla olevissa taulukoissa.
Jäsenmaksut sisältävät judon kattavan tapaturmavakuutuksen, Judoliiton julkaiseman Judo-lehden, Judoliiton Judo Free Card -jäsenkortin, oikeuden osallistua Judoliiton alaisiin kilpailu- ja koulutustapahtumiin sekä oikeuden suorittaa Judoliiton tunnustamia vyöarvoja. Lisätietoja aiheesta Judoliiton sivulta. Harjoittelumaksulla katetaan seuran salivuokria ja muita kuluja. Harjoitusmaksu oikeuttaa osallistumaan kaikkiin harjoituksiin ajalla 1.9.-31.8.20xx (ei koske peruskursseja, joille tulee peruskurssin päättymisen jälkeen loppukautta koskeva erillinen lasku).

Hoidathan kaikki maksusi eräpäivään mennessä. Maksettaessa on käytettävä HENKILÖKOHTAISTA VIITENUMEROA. Harjoitusmaksujen laskutuksessa käytetään pääsääntöisesti sähköpostia. Muihin sähköisiin laskutusjärjestelmiin lähetettävistä laskuista peritään 9 € toimistopalvelumaksu. Tarvittaessa voit saada laskusi paperisena esim. suoraan salilla. Maksujen laiminlyönti johtaa harjoitteluoikeuden menetykseen. Opiskelija alennuksesta (15% harjoitusmaksusta) ja muista maksujärjestelyistä sovitaan Lauran kanssa. Laskutukseen liittyvät kysymykset osoitteeseen jigotaijudo.laskutus@gmail.com.

Ryhmä

Maksu €

Sisältää

U15 ja sitä nuoremmat juniorit135/vuosi
90/kevät + kesä

Harjoitukset; judolisenssi ja Jigotain jäsenmaksu maksettava erikseen Suomisportin kautta

U18, U21, aikuiset ja masters185/vuosi
120/kevät + kesä
Harjoitukset; judolisenssi ja Jigotain jäsenmaksu maksettava erikseen Suomisportin kautta
Muut100/vuosiHarjoitukset, ei vakuutusta ellei sitä hoida erikseen Suomisportin kautta
 Kurssit

Perhejudo

120/kurssi (1 lapsi+1 aik.)
170/kurssi (2 lasta+2 aik.)

Harjoitukset, lapsen vakuutuksen

Kamppailukerho

100/kurssi
(syksy: syys-tammikuu,

kevät: helmi-elokuu)

Harjoitukset, vakuutuksen

Judon peruskurssi
(juniorit)

220/kurssi
(syksy: syys-tammikuu, kevät: helmi-elokuu)

Harjoitukset, Judoliiton etuisuudet, vakuutuksen, judopuvun (ilman pukua 200 €)

Judon peruskurssi
(aikuiset + nuoret)
 220/kurssi
(syksy: syys-tammikuu, kevät: helmi-elokuu)
 Harjoitukset, Judoliiton etuisuudet, vakuutuksen, judopuvun (ilman pukua -20 € alennus)

HUOM! Ikä 1.9 määrittää onko harrastaja U15.

Opiskelijat: Pyynnöstä ja opiskelijakorttia näyttämällä -15% alennus jäsenmaksusta. Sovi asiasta Lauran kanssa.

 

 

Muita maksuja, voimassa 11.8.2015 lähtien.

Judopassi (tai sen uusinta)
- Maksetaan etukäteen ennen keltaisenvyön koetta, keltainen vyö sisältyy hintaan

 45 €

Vyökoemaksu (oranssi, vihreä tai sininen vyö)
- Vyökoemaksu maksetaan etukäteen, vyö sisältyy hintaan.
- Edellyttää jäsenmaksun voimassaoloa.

 40 €

Vyökoemaksu (ruskea vyö)
- Vyökoemaksu maksetaan etukäteen, vyö sisältyy hintaan.
- Edellyttää jäsenmaksun voimassaoloa.

 50 €

Kannatusmaksu yksityisille
Kannatusmaksu yrityksille

 30 €
300 €

 

Kilpailijoiden kilpailu- ja leirikululukorvaukset, voimassa 11.8. lähtien.

Kilpailu- ja leirikulu- ym. korvauksista päätettiin elokuun 2015 jaoskokouksessa ja ne ovat voimassa toistaiseksi.
  • Judojaos kustantaa edustusvalmennettavaksi nimetyille motivoituneille ja harjoitteluun sitoutuneille U15-, U18-, U21 tai aikuiskilpailijoille Samurai Cupit ja SM-kilpailut ja erityisvalmennusleirit. Leirien matkakuluja ei korvata. Tarpeen vaatiessa kustannetaan edellä mainittuihin kilpailuihin liittyvät kohtuulliset matkakulut julkista kulkuneuvoa käyttäen tai noudattaen judoliiton luottamushenkilöiden matkakulukorvausta (tällä hetkellä 0,28 €/km). Yhdestä kilpailumatkasta ei kuitenkaan makseta yli 100 € korvausta vaikka matkakuluja tulisi enemmänkin. Kilpailuihin liittyvien majoituskulujen korvaamisesta päättää johtoryhmä aina tapauskohtaisesti. Ulkomaan kilpailuista ja leireistä on aina erikseen sovittava päävalmentajan kanssa. Mikäli päävalmentaja suosittaa ulkomaan kilpailua tai leiriä, voi johtoryhmä päättää korvata puolet tai sitä pienemmän osuuden kilpailukuluista. Vastineeksi Judojaos toivoo ko. kilpailijoiden osallistuva silloin tällöin erityisesti junioreiden harjoitusten vetämiseen tai näytöksiin tms. 
  • Samurai Cupin osallistumismaksut kustannetaan myös edustusvalmennettavaksi pyrkiville nuorille. HUOM! Samurai Cuppiin saa osallistua vain päävalmentajan luvalla.
  • Kilpailuryhmän (TaJu) junnujen kilpailumatkoja tuetaan seuraavasti: Osaan kilpailuista (2-4/vuosi) järjestetään seuran toimesta kyyti, jonka omavastuu per kilpailija on 15 €, seura kuittaa loput kulut noin 30-50 €/kilpailija. Muutoin kilpailijat huolehtivat itse kilpailumaksuista ja matkakuluistaan.
  • Harrastemielessä kilpailevat aikuiset ja nuoret judokat huolehtivat itse kaikista omista kilpailukuluistaan (mukaanlukien SM-kilpailut ellei päävalmentaja suosita johtoryhmää tekemään asiasta muuta ratkaisua).

JUDOJAOS PIDÄTTÄÄ ITSELLÄÄN OIKEUDEN MUUTTAA KAIKKIA KORVAUKSIA KESKEN KAUDEN MIKÄLI JAOKSEN TALOUDELLINEN TILANNE SITÄ VAATII.