Hinnat

Jäsenmaksut 1.9.2019 - 31.8.2020

Tulevan kauden jäsenmaksut hoidetaan edelleen judoliiton käyttöönottaman Suomisport-järjestelmän (https://www.suomisport.fi/) kautta. Jokainen aikuinen jäsen käy itse rekisteröitymässä  suomisporttiin. Alle 18-vuotiaan puolesta rekisteröitymisen hoitaa huoltaja. Suomisport on helppokäyttöinen. Hyvät pikaohjeet löydät judoliiton sivulta: https://www.judoliitto.fi/seuroille/suomisport-jasenrekisterijarjestelma/suomisport-materiaaleja/ Etsi ensimmäisenä seura (Jigotai), johon haluat liittyä, ja valitse sitten oikeat maksut.

Jatkavien jäsenten osalta Suomisportin kautta hoidetaan koko vakuutuskauden 2019-2020 jäsenmaksu. Jigotain jäsenmaksu kaudelle 1.9.2019-31.8.2020 on 15 € ja judoliiton maksut ovat 78 € yli 7-vuotiailta ja 43 € alle 7-vuotiailta. Muistathan käydä hoitamassa omat maksusi kuntoon syyskuun aikana, muuten judoliiton kautta tuleva vakuutusturva katkeaa. Tietenkään mihinkään judoliiton alaisiin tapahtumiin (kilpailut, leirit, vyökokeet) ei voi osallistua ennen kuin maksut on hoidettu kuntoon.

Harjoittelumaksuista ei tule enää erillistä laskua. Jos tarvitset harjoitusmaksusta erilisen laskun, niin ota yhteyttä jigotaijudo.laskutus@gmail.com. Laskutusta hoitaa Ropo Group Oy. Harjoitusmaksun suuruus on U15 ja sitä nuoremmilta junioreilta 150€ ja U18 ja sitä vanhemmilta judokoilta 200€ ja kattaa siis koko vuoden harjoittelun.

Kaikkien uusien peruskurssien koko kurssimaksu hoidetaan Suomisportin kautta. Kun saat kurssin vetäjältä ohjeet, voit käydä rekisteröitymässä ja valitsemassa kurssia vastaavan maksun. Syksyn kurssien jälkeen, saat kevään ja kesän harjoitukset kattavan harjoitusmaksulaskun sähköpostitse helmikuussa.

Perhejudokurssin ja kamppailukerhon laskutus hoidetaan entiseen tapaan Ropo Group Oyn laskutuksen kautta mieluiten sähköpostilla. Halutessasi voit saada myös paperilaskun.

Harjoittelu- ja kurssimaksut on esitetty alla olevissa taulukoissa.
Jäsenmaksut sisältävät judon kattavan tapaturmavakuutuksen, oikeuden osallistua Judoliiton alaisiin kilpailu- ja koulutustapahtumiin sekä oikeuden suorittaa Judoliiton tunnustamia vyöarvoja. Lisätietoja aiheesta Judoliiton sivulta. Harjoittelumaksulla katetaan seuran salivuokria ja muita kuluja. Harjoitusmaksu oikeuttaa osallistumaan kaikkiin harjoituksiin ajalla 1.9.-31.8.20xx (ei koske peruskursseja, joille tulee peruskurssin päättymisen jälkeen loppukautta koskeva erillinen lasku).

Hoidathan kaikki maksusi eräpäivään mennessä. Maksettaessa on käytettävä HENKILÖKOHTAISTA VIITENUMEROA. Harjoitusmaksujen laskutuksessa käytetään pääsääntöisesti sähköpostia. Muihin sähköisiin laskutusjärjestelmiin lähetettävistä laskuista peritään 9 € toimistopalvelumaksu. Tarvittaessa voit saada laskusi paperisena esim. suoraan salilla. Maksujen laiminlyönti johtaa harjoitteluoikeuden menetykseen. Opiskelija alennuksesta (15% harjoitusmaksusta) ja muista maksujärjestelyistä sovitaan Lauran kanssa. Laskutukseen liittyvät kysymykset osoitteeseen jigotaijudo.laskutus@gmail.com.

Ryhmä

Maksu €

Sisältää

U15 ja sitä nuoremmat juniorit243/vuosi
/kevät + kesä

Harjoitukset; judolisenssi ja Jigotain jäsenmaksu maksetaan Suomisportiin

U18, U21, aikuiset ja masters293/vuosi
/kevät + kesä
Harjoitukset; judolisenssi ja Jigotain jäsenmaksu maksetaan Suomisportiin
Muut100/vuosiHarjoitukset, ei vakuutusta ellei sitä hoida erikseen Suomisportin kautta
 Kurssit

Perhejudo

130/kurssi (1 lapsi+1 aik.)
180/kurssi (2 lasta+2 aik.)

Harjoitukset, lapsen vakuutuksen

Kamppailukerho

110/kurssi
(syksy: syys-tammikuu,

kevät: helmi-elokuu)

Harjoitukset, vakuutuksen

Judon peruskurssi

230/kurssi
(syksy: syys-tammikuu, kevät: helmi-elokuu)

Harjoitukset, Judoliiton etuisuudet, vakuutuksen, judopuvun (ilman pukua 210 €)

HUOM! Ikä 1.9 määrittää onko harrastaja U15.

Opiskelijat: Pyynnöstä ja opiskelijakorttia näyttämällä -15% alennus jäsenmaksusta. Sovi asiasta Lauran kanssa.

Muita maksuja, voimassa 11.8.2015 lähtien.

Judopassi (tai sen uusinta)
- Maksetaan etukäteen ennen keltaisenvyön koetta, keltainen vyö sisältyy hintaan

Vyökoemaksu (oranssi, vihreä tai sininen vyö)
- Vyökoemaksu maksetaan etukäteen, vyö sisältyy hintaan.
- Edellyttää jäsenmaksun voimassaoloa.

Vyökoemaksu (ruskea vyö)
- Vyökoemaksu maksetaan etukäteen, vyö sisältyy hintaan.
- Edellyttää jäsenmaksun voimassaoloa.

Kannatusmaksu yksityisille
Kannatusmaksu yrityksille