Hinnat

Jäsenmaksut 1.9.2016 - 31.8.2017

Tulevan kauden jäsen-, harjoittelu- ja kurssimaksut on esitetty alla olevissa taulukoissa.
Jäsenmaksut sisältävät judon kattavan tapaturmavakuutuksen, Judoliiton julkaiseman Judo-lehden, Judoliiton Judo Free Card -jäsenkortin, oikeuden osallistua Judoliiton alaisiin kilpailu- ja koulutustapahtumiin sekä oikeuden suorittaa Judoliiton tunnustamia vyöarvoja. Lisätietoja aiheesta Judoliiton sivulta.

Jäsenmaksu maksetaan laskussa tulevan ohjeiden mukaisesti eräpäivään mennessä, maksettaessa on käytettävä HENKILÖKOHTAISTA VIITENUMEROA. Tarvittaessa lasku voidaan maksaa kahdessa erässä. Sovi asiasta laskutusta hoitavan Laura Syrjälän kanssa. Huomioi laskun maksuohjeet. Laskutuksessa käytetään pääsääntöisesti sähköpostia. Muihin sähköisiin laskutusjärjestelmiin lähetettävistä laskuista peritään 9 € toimistopalvelumaksu. Tarvittaessa voit saada laskusi paperisena esim. suoraan salilla.

Maksu oikeuttaa osallistumaan kaikkiin harjoituksiin ajalla 1.9.-31.8.20xx (ei koske peruskursseja, joille tulee peruskurssin päättymisen jälkeen loppukautta koskeva erillinen lasku).

Maksun laiminlyönti johtaa harjoitteluoikeuden menetykseen. Opiskelija alennuksesta ja muista maksujärjestelyistä sovitaan Lauran kanssa.

Ryhmä

Hinta €

Sisältää

U15 ja sitä nuoremmat juniorit220/vuosi
130/kevät + kesä
Harjoitukset, Judoliiton etuisuudet, vakuutuksen, Judolehden
U18, U21, aikuiset ja masters 270/vuosi
160/kevät + kesä
Harjoitukset, Judoliiton etuisuudet, vakuutuksen, Judolehden
Muut100/vuosiHarjoitukset
Judovakuutus maksettava erikseen
 Kurssit

Perhejudo

120/kurssi (1 lapsi+1 aik.)
170/kurssi (2 lasta+2 aik.)

Harjoitukset, lapsen vakuutuksen

Kamppailukerho

100/kurssi
(syksy: syys-tammikuu,

kevät: helmi-elokuu)

Harjoitukset, vakuutuksen

Judon peruskurssi
(juniorit)

220/kurssi
(syksy: syys-tammikuu, kevät: helmi-elokuu)

Harjoitukset, Judoliiton etuisuudet, vakuutuksen, Judolehden, judopuvun (ilman pukua 200 €)

Judon peruskurssi
(aikuiset + nuoret)
 220/kurssi
(syksy: syys-tammikuu, kevät: helmi-elokuu)

HUOM! Ikä 1.9 määrittää onko harrastaja U15.

Opiskelijat: Pyynnöstä ja opiskelijakorttia näyttämällä -15% alennus jäsenmaksusta. Sovi asiasta Lauran kanssa.

Muita maksuja, voimassa 11.8.2015 lähtien.

Judopassi (tai sen uusinta)
- Maksetaan etukäteen ennen keltaisenvyön koetta, keltainen vyö sisältyy hintaan

Vyökoemaksu (oranssi, vihreä tai sininen vyö)
- Vyökoemaksu maksetaan etukäteen, vyö sisältyy hintaan.
- Edellyttää jäsenmaksun voimassaoloa.

Vyökoemaksu (ruskea vyö)
- Vyökoemaksu maksetaan etukäteen, vyö sisältyy hintaan.
- Edellyttää jäsenmaksun voimassaoloa.

Kannatusmaksu yksityisille (ei sisällä judolehteä)
Kannatusmaksu yrityksille (pyynnöstä judolehti)

Kilpailijoiden kilpailu- ja leirikululukorvaukset, voimassa 11.8. lähtien.

Kilpailu- ja leirikulu- ym. korvauksista päätettiin elokuun 2015 jaoskokouksessa ja ne ovat voimassa toistaiseksi.
  • Judojaos kustantaa edustusvalmennettavaksi nimetyille motivoituneille ja harjoitteluun sitoutuneille U15-, U18-, U21 tai aikuiskilpailijoille Samurai Cupit ja SM- ja erityisvalmennusleirit. Leirien matkakuluja ei korvata. Tarpeen vaatiessa kustannetaan edellä mainittuihin kilpailuihin liittyvät kohtuulliset matkakulut julkista kulkuneuvoa käyttäen tai noudattaen judoliiton luottamushenkilöiden matkakulukorvausta (tällä hetkellä 0,28 €/km). Yhdestä kilpailumatkasta ei kuitenkaan makseta yli 100 € korvausta vaikka matkakuluja tulisi enemmänkin. Kilpailuihin liittyvien majoituskulujen korvaamisesta päättää johtoryhmä aina tapauskohtaisesti. Ulkomaan kilpailuista ja leireistä on aina erikseen sovittava päävalmentajan kanssa. Mikäli päävalmentaja suosittaa ulkomaan kilpailua tai leiriä, voi johtoryhmä päättää korvata puolet tai sitä pienemmän osuuden kilpailukuluista. Vastineeksi Judojaos toivoo ko. kilpailijoiden osallistuva silloin tällöin erityisesti junioreiden harjoitusten vetämiseen tai näytöksiin tms.
  • Samurai Cupin osallistumismaksut kustannetaan myös edustusvalmennettavaksi pyrkiville nuorille. HUOM! Samurai Cuppiin saa osallistua vain päävalmentajan luvalla.
  • Kilpailuryhmän (nimenhuuto) junnujen kilpailumatkoja tuetaan seuraavasti: Osaan kilpailuista (2-4/vuosi) järjestetään seuran toimesta kyyti, jonka omavastuu per kilpailija on 10 €, seura kuittaa loput kulut noin 20-30 €/kilpailija. Muutoin kilpailijat huolehtivat itse kilpailumaksuista ja matkakuluistaan.
  • Harrastemielessä kilpailevat aikuiset ja nuoret judokat huolehtivat itse kaikista omista kilpailukuluistaan (mukaanlukien SM-kilpailut ellei päävalmentaja suosita johtoryhmää tekemään asiasta muuta ratkaisua).

JUDOJAOS PIDÄTTÄÄ ITSELLÄÄN OIKEUDEN MUUTTAA KAIKKIA KORVAUKSIA KESKEN KAUDEN MIKÄLI JAOKSEN TALOUDELLINEN TILANNE SITÄ VAATII.