Judon peruskurssit

Judon peruskurssit on tarkoitettu kaikille kamppailusta kiinnostuneille.

Seuraavat kurssit alkavat tammikuussa 2019. Valitse alla esitellystä kurssitarjonnasta itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto.

JUDON PERUSKURSSI KAIKILLE 8-v.->

UUSI KURSSI ALKAA 29.1.2019 ja päättyy vyökokeeseen toukokuussa 2019

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ: ilmoittautumislomake

Kohderyhmä: Juniorit ja Aikuiset
Paikka: Monitoimitalon judosalit (Kuntoportti 3)
Harjoitukset:  tiistaisin klo 17:00-18:30 ja torstaisin klo 17:00-18:30
Hinta:  220 € sis. harjoitukset toukokuun loppuun, judopuku + valkoinen vyö, judon kattava tapaturmavakuutus, oikeus osallistua judoliiton alaisiin tapahtumiin. (Ilman pukua 200 €)

Ilmoittautumiset: 29.1.2019 mennessä sähköistä lomaketta käyttäen. Tiedustelut: laurasyrjala7(at)gmail.com
Muuta: Kurssin jälkeen jatko onnistuu junioreiden jatkoryhmässä. Harjoitukset ti ja su.

MASTERS JUDOKURSSI ON PEHMEÄ TIE JUDOHARRASTUKSEEN PALUUSEEN!

Aloitus 29.1.2019. Aktiiviharjoittelusta vähintään 3 vuotta taukoa. Mikäli taukoa on vähemmän, ota yhteyttä ja tule suoraan aikuisten harjoituksiin! !

ILMOITTAUTUMINEN TÄÄLTÄ

Kohderyhmä: Pitkän tai lyhyen tauon jälkeen uudestaan lajin pariin haluavat aikuiset ja varhaisaikuiset
Paikka: Monitoimitalon judosalit (Kuntoportti 3)
Harjoitukset: Tiistaisin klo 17:00-18:30 ja torstaisin klo 17:00-18:30 yhdessä judon peruskurssin kanssa

HUOM! Oman osaamisen karttuessa ja kunnon kohotessa voi osallistua mihin tahansa aikuisten harjoituksiin, joita on viitenä päivänä viikossa.
Hinta:   €. Maksu sisältää tammi-elokuun harjoitusten lisäksi judon kattavan tapaturmavakuutuksen, oikeuden osallistua judoliiton alaisiin tapahtumiin. Ei sisällä judopukua.

Ilmoittautumiset: Sähköistä lomaketta käyttäen. Tiedustelut: laurasyrjala7(at)gmail.com

 

Kaikkien kurssien ohjaajina toimivat kokeneet judo-opettajat. Kurssihinta ei sisällä keltaisen vyön koemaksua (45 € sis. judopassi + keltainen vyö). Judopuvut tilataan kurssin alkupuolella. Ensimmäisillä harjoituskerroilla voi mukana olla joustavissa vaatteissa. Vaatteissa on hyvä olla pitkät lahkeet ja hihat, jotka suojaavat mahdollisilta hiertymiltä. Ennen harjoituksia on sormien ja varpaiden kynnet leikattava ja pitkät hiukset sidottava kiinni. Jalat käydään pesemässä pukuhuoneessa, mistä siirrytään judosaliin Monitoimitalon alakertaan käyttäen tarkoitukseen sopivia sisäkenkiä tai tossuja. Myös harjoittelussa käytettävät vaatteet vaihdetaan vasta pukuhuoneessa ettei ulkoa kulkeudu likaa judosaleihin. Judopuvussa ei koskaan kuljeta pihalla. Peruskurssin jälkeen harjoittelu jatkuu jatkavien junioreiden tai aikuisten ryhmissä, joiden harjoituksia on 3-5 -kertaa viikossa.