Perhejudo

PERHEJUDON KURSSI 3-5-VUOTIAILLE LAPSILLE YHDESSÄ HUOLTAJAN KANSSA

Kurssi on tarkoitettu perheen yhteiseksi harrastukseksi, johon tullaan yhdessä vanhemman/huoltajan tai vaikkapa isomman sisaruksen tai isovanhemman kanssa. Judon perhekurssilla ei hankita judopukuja eikä tulla judoliiton jäseniksi. Jigotai ry on vakuuttanut kurssin lapsiosallistujat, mutta aikuisella tulee olla oma tapaturmavakuutuksensa. Harjoitteluvarusteiksi sopivat joustavat housut ja ohut pitkähihainen paita.

Perhejudon kurssilla pääosassa ei vielä ole judo, vaan iloinen yhdessä toimiminen ja motoristen perustaitojen opettelu sekä siinä ohessa mukana olevien aikuisten kunnon kohottaminen! Kurssin tavoitteena on kehittää yhteistyötaitoja ja kykyä toimia ryhmässä, oppia joitakin taitoliikkeitä (esim. kuperkeikka), oppia turvallista kaatumista, kehittää esineen käsittelytaitoja, kehittää kehon tuntemusta ja erilaisten käsitteiden ymmärtämistä (esim. kovaa-hiljaa, ylhäällä-alhaalla). Kaikkea tätä opetellaan erilaisten pelien, leikkien ja kisailujen avulla. Siinä leikkiessä jalostuvat monet ehkä tulevalle judoharrastuksellekin tärkeät ominaisuudet. Lisäksi kurssi tarjoaa aikuisille mukavan tilaisuuden touhuta yhdessä lasten kanssa ja samalla nostaa omaa kuntoa. Perhejudo on myös mukava väylä pidempiaikaiselle yhteiselle harrastukselle. Iän karttuessa lapset voivat jatkaa kamppailukerhossa tai jatkavissa pikkujunioreissa ja aikuiset judon peruskurssilla.

Nuori-Suomi -sinettiseurana Jigotai ry:n judojaos tarjoaa laadukasta toimintaa koulutettujen ohjaajien vetämänä kaiken ikäisille harrastajille.

UUSI KURSSI ALKAA 15.1.2018!

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ: ilmoittautumislomake

Kohderyhmä: 3-5-vuotiaat lapset yhdessä vanhemman kanssa
Paikka: Monitoimitalon judosali 2 (Kuntoportti 3)
Harjoitukset: maanantaisin perhejudoryhmä klo 17:15-18:00
Hinta: 120 euroa, sis. 1 lapsi ja 1 aikuinen tai 170 euroa saman perheen 2 lasta ja 2 aikuista, 10 harjoituskertaa
Ilmoittautumiset:  sähköistä lomaketta käyttäen; Tiedustelut mirja.hirvensalo@jyu.fi

Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuu noin 10 perhettä/ryhmä. Mikäli et saa ilmoittautumisesi jälkeen muuta sähköpostiviestiä, olet mukana kurssilla. Salilla tavataan! Tervetuloa mukaan!

HUOM! Jigotai ry vakuutus kattaa harjoituksissa olevat lapset. Aikuiset ovat oman vakuutuksensa varassa.