Kamppailukerho

Kamppailukerho sopii kaikille 5-7-vuotiaille tytöille ja pojille

Kamppailemisen aloittamiselle jokainen ikä on sopiva. Meillä Jigotaissa pienimpien kerhot on tarkoitettu 5-7-vuotiaille. Kamppailukerholaiset opettelevat joustavaa liikkumista ja motorisia taitoja luonnollisesti leikin varjolla. Iän karttumisen myötä opetellaan vaikeampia asioita sitten jatkokursseilla.

Kamppailukerhon tavoitteena on kehittää yhteistyötaitoja ja kärsivällisyyttä (kuunnellaan ohjaajaa, siedetään läheisyyttä), opetella joitakin taitoliikkeitä (esim. kuperkeikka), opetella kaatumista, kehittää esineen käsittelytaitoja, kehittää kehon tuntemusta ja erilaisten käsitteiden ymmärtämistä (esim. kovaa-hiljaa, ylhäällä-alhaalla). Kaikkea tätä opetellaan erilaisten pelien, leikkien ja kisailujen avulla. Siinä leikkiessä jalostuvat myös monet tulevalle judoharrastukselle tärkeät ominaisuudet. Kamppailukerhon aikana painopiste on kaatumisharjoittelussa ja taitoliikkeissä vaikka toki muutama sidontakin opetellaan. Vasta sitten kun osaa kaatua turvallisesti voivat lapset ryhtyä opettelemaan varsinaisia judoheittoja. Kamppailukerhon jälkeen siirrytään isompien ryhmään. Siitä eteenpäin judon harrastamista voi Jigotaissa jatkaa aina eläkeikään saakka ja vielä sen jälkeenkin!

Tähtiseurana Jigotai ry:n judojaos tarjoaa laadukasta toimintaa koulutettujen ohjaajien vetämänä kaiken ikäisille harrastajille.

KAMPPAILUKERHO ALKAA 27.1.2019.
ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ: ilmoittautumislomake

Kohderyhmä: 5-7-vuotiaat tytöt ja pojat
Paikka: Monitoimitalon judosalit (Kuntoportti 3)
Harjoitukset: sunnuntaisin klo 13:00-14:00
Hinta: 100 € sisältäen kevätkauden harjoitukset sekä vakuutuksen.
Ilmoittautumiset: 27.1.2019 mennessä sähköistä lomaketta käyttäen; Tiedustelut laurasyrjala7(at)gmail.com

Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuu noin 30 lasta. Kaikki kurssilaiset ovat tapaturmavakuutettuja. Judopuvuista järjestetään yhteistilaus kurssin alkupuolella.